You are hereVeelgestelde vragen

Veelgestelde vragen


Kijk even na of uw vraag hier al beantwoord wordt. Indien dit nog niet zo is kunt u altijd via info@crowkennispanel.nl contact met ons opnemen.
 • Wat is CROWkennispanel.nl?
  CROWkennispanel.nl is een opiniesite waar de mening van klanten en relaties van kennisplatform CROW centraal staat. U kunt zich inschrijven om zo nu en dan een korte vragenlijst in te vullen. De onderzoeken worden uitgevoerd door Newcom Research & Consultancy.

 • Waarom vindt CROW een panel belangrijk?
  Het kennispanel is belangrijk voor ons, omdat wij nog klantgerichter willen werken. Hiervoor moeten wij de mening van onze klanten en belanghebbenden uit onze branche kennen. Het panel levert ons belangrijke informatie over de wensen en de mening van onze klanten en over de trends in de sector. Wij kunnen met deze gegevens ons aanbod en onze dienstverlening nog beter afstemmen op uw wensen.

 • Hoe werkt het online onderzoek precies?
  Meedoen aan vragenlijsten gaat als volgt: wanneer u zich heeft ingeschreven op deze website krijgt u een uitnodiging via e-mail. Daarmee kunt u direct naar de vragenlijst klikken.

 • Krijg ik, als ik me bij CROWkennispanel.nl inschrijf, ongevraagde mails met reclame?
  U krijgt geen overbodige e-mails of reclame toegestuurd als u zich inschrijft of als u aan onderzoeken meewerkt. Uw e-mailadres wordt niet aan derden verkocht of voor andere doeleinden gebruikt dan voor CROWkennispanel.nl of voor de informatievoorziening over CROWkennispanel.nl. De beveiliging van de website CROWkennispanel.nl zorgt ervoor dat uw gegevens te allen tijde beschermd zijn.

 • Wat voor soort persoonlijke informatie wordt gevraagd en waarom?
  Op het moment dat u zich inschrijft stellen wij u een aantal vragen over uw persoonlijke en werksituatie. Deze gegevens zijn voor het doen van dit onderzoek erg belangrijk. Het maakt het mogelijk om de resultaten van onderzoeken zinvol te interpreteren. Daarnaast is het van belang dat wij voor het onderzoek een groep mensen uitnodigen die een goede afspiegeling vormen van onze branche. Op deze wijze zorgen we ervoor dat de conclusies, die op basis van het onderzoek getrokken worden, ook gelden voor de gehele bevolking. Om deze reden is het ook van belang dat altijd dezelfde persoon de vragenlijst invult.

 • Wat gebeurt er met mijn gegevens?
  Deelnemen aan CROWkennispanel.nl gebeurt altijd volstrekt anoniem. Uw naam, adres en e-mailadres worden nooit gekoppeld aan de antwoorden die u geeft tijdens de onderzoeken. CROW krijgt nooit toegang tot uw naam en adresgegevens of uw e-mailadres, tenzij u hier uitdrukkelijk toestemming voor hebt gegeven. De uitkomsten van een enquête worden alleen gerapporteerd over alle deelnemers tegelijk. (Niet: “Meneer Jansen heeft aangegeven dat…”, maar: “43% van de respondenten vindt…”)

 • Meerdere personen maken gebruik van hetzelfde e-mailadres, kunnen we dan allemaal meedoen aan onderzoek met dit zelfde adres?
  Nee, dat kan niet. Per e-mailadres kan maar één keer hetzelfde onderzoek worden ingevuld. Het is dus noodzakelijk dat er voor meerdere personen ook meerdere e-mailadressen worden gebruikt.

 • Is mijn deelname verplicht?
  Nee! Bij CROWkennispanel.nl bent u nergens toe verplicht. Als u een uitnodiging van ons krijgt en u kunt op dat moment niet deelnemen of u hebt er geen zin in, dan kunt u de e-mail gewoon negeren en verwijderen. Soms zullen we u er wel aan herinneren dat u nog niet deelnam, want misschien hebt u ons mailtje over het hoofd gezien.

 • Wie kunnen meedoen aan CROWkennispanel.nl?
  In principe kan iedereen meedoen aan CROWkennispanel.nl die daarvoor wordt uitgenodigd of die werkzaam is in de vakgebieden infrastructuur, verkeer, vervoer en openbare ruimte.

 • Hoe vaak word ik uitgenodigd?
  U ontvangt per jaar ongeveer vijf vragenlijsten via de e-mail, ongeveer een keer per twee maanden. U kunt altijd zelf beslissen of u deze enquête wilt invullen.

 • Hoe lang duurt een gemiddeld onderzoek?
  De meeste onderzoeken duren ongeveer 10 minuten. Van te voren wordt altijd de geschatte invultijd gemeld. Zo kunt u bekijken of u de tijd heeft voor een enquête. Het is ook mogelijk het invullen van een enquête tussentijds af te breken en hem een andere keer af te maken.

 • Hoe kan ik me uitschrijven?
  Als u zich wilt uitschrijven voor het CROWkennispanel dan kunt u een e-mail sturen aan de webmaster (info@crowkennispanel.nl) onder vermelding van 'uitschrijven'. U schrijft zich dan alléén uit voor het CROWkennispanel en niet voor andere e-mailings van CROW.

Technische problemen

 • De link in de uitnodiging werkt niet. Wat moet ik doen?
  Kijk eerst even of u verbinding hebt met het Internet. Controleer dan of de link volledig blauw is en op één lijn staat in de e-mail. Soms is de link te lang en wordt deze door het mailprogramma over twee regels verspreid. Dit kan er toe leiden dat niet alle codes worden doorgegeven naar de vragenlijst. Het kan ook zijn dat uw e-mailprogramma zo is ingesteld dat links in e-mail niet doorklikbaar zijn. In dat geval kunt u de link gewoon kopiëren en in de adresbalk van uw browser plakken. Controleert u ook of uw webbrowser zogenaamde cookies accepteert. Deze zijn nodig voor de correcte verwerking van de vragenlijst. Meer informatie over cookies kunt u hier vinden. U kunt ook een e-mail sturen naar de webmaster (info@crowkennispanel.nl) met uw naam en de link zoals u die probeerde te volgen. We zullen er dan voor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost .

 • Ik krijg een foutmelding, wat moet ik doen?
  Noteer de foutmelding en stuur een mailtje naar de webmaster met de melding en wanneer u die kreeg.

 • Ik ben halverwege het invullen van de vragenlijst gestopt of ik krijg een foutmelding, wat gebeurt er met mijn antwoorden?
  U kunt een andere keer gewoon weer op de link in uw mailtje klikken en verder gaan met de vraag waarmee u bezig was. Uw antwoorden zijn opgeslagen en dus niet verdwenen!

 • Waarom krijg ik een herinnering terwijl ik al heb meegedaan?
  Het kan zijn dat er iets fout is gegaan bij het sturen van de mails. Dan willen we ons daar bij deze voor verontschuldigen.

 • Mijn antwoorden verdwijnen als ik met de BACK-toets terugga.
  U kunt een e-mail sturen naar info@crowkennispanel.nl. We zullen er voor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

 • Mijn e-mailadres is veranderd, wat moet ik doen?
  Het is erg belangrijk dat bij een wijziging van e-mail, dit wordt aanpast in uw panelgegevens. Zo zult u nooit een uitnodiging mislopen. Om uw e-mail adres aan te passen kunt u een e-mail sturen naar de webmaster (info@crowkennispanel.nl) onder vermelding van 'e-mailadres wijzigen'.

 • Kan ik ook inloggen via MijnCROW?
  Het CROW Kennispanel is in verband met uw privacy niet direct gekoppeld aan de systemen van CROW. U kunt dan ook niet inloggen op deze site via MijnCROW.

 • Welke software heb ik nodig?
  U heeft geen speciale software nodig, uitsluitend:
  • een computer met internettoegang
  • een e-mailadres
  • Apple Safari versie 6 of hoger
  • Google Chrome versie 30 of hoger
  • Internet Explorer versie 5 of hoger
  • Netscape Navigator versie 7.1 of hoger
  • Mozilla 1.5 of hoger
  • Opera 15 of hoger